Çfare po ndodh në vendin tonë? Vijnë urgjent ekipi i mjekëve nga Italia, po ndodh ajo që u paralajmërua me pare

0
758

Italia ka sjellë sot në vendin tonë 7 eksperte shëndetësor për të ndihmuar në luftën kundër koronavirusit pasi ne vednin tone ka nje perhapje te madhe te te infektuarve me koronavirus.
Në grupin e ardhur bëjnë pjesë mjekë, infermierë, anestezistë si dhe një specialist i emergjencave civile dhe kjo eshte dicka e mire per te na ndihmuar ne ditet tona me te veshtira.

Ekspertët italian do të qëndrojnë në Shqipëri për një periudhë 14 ditore dhe do të asistojne stafin mjekësor shqiptar në betejen kundër Covidit.

Per me shume shikoni videon.