Çfarë po ndodh në Greqi? Bëhet kërdia në orët e fundit, vjen paralajmërimi i madh

0
2658

Rritet numri i te infektuarve ne Greqi ku ditet e fundit te infektuarit jane shtuar dhe vetem 56 prej tyre janë zbuluar si raste të prekura në pikat kufitare.

Ndaj dhe kufiri eshte mbyllur sepse ka nje numer te lart te infektuarish qe vijn nga vende te ndryshme.

Ministria e Shëndetësisë greke ka njoftuar se numri i rasteve të reja me v irus është rritur ndjeshëm.

Numri i përgjithshëm i rasteve të reja ka prekur shifrën në 18, 123, ku nga këta 79 qytetarë po trajtohen në kujdes intensive.

Ndaj situata ne evrope eshte e veshtire pasi numri i te infektuarve eshte ne rritje.

Greqia ka rritur masat, të cilat qytetarët duhet t’i zbatojnë dhe nëse numri nuk pëson rënie deri në 4 T etor, autoritetet kanë paraljmëruar shtim të masave. Edhe karantinë nëse do të jetë e nevojshme.