Bëni kujdes nëse ju keni vendosur këto maska. Mjeku ngre alarmin, nxjerr fotot

0
3471

Epidemiologu Ilir Alimehmeti ka thene se duhet te keni kujdes nga maskat pasi dhe ato kane rregullat e tyre.Jetojme ne nje kohe te veshtire pasi dhe kryeministri i vendit i ka bere me dije se pas dites se enjte maskat do te jete e obligueshme dhe ne zona te hapura.

Por mjeku ka publikuar një foto ku thekson se cilat janë maskat më eficente ndaj virusit dhe cilat kanë mbrojtje pothuajse zero.

Ai paralajmeron qe duhet te jemi te kujdesshem ndaj perdorimit te maskave.

Njëkohësisht Alimehmeti bën thirrje se jo çdo maskë të mbron dhe se duhet të përdoret maska e duhur në momentin e duhur, ose shton ai, lëreni fare. Që ta kemi të qartë!

Jo çdo maskë mbron! Maska nuk është dordolec! Përdorni maskën e duhur në momentin e duhur, ose lereni fare atë muhabet! P.s: eficienca ndaj viruseve është linja e parë, shkruan mjeku, duke shpërndarë edhe një foto shpjeguese me maskat