Banoret gezohen pa mase! Arbana Osmani i ben kete surprize te gjithe banoreve…

Möderatörja e ‘Big Bröther Vip’, Arbana ösmani ka treguar gjithmönë që është shumë e dhënë pas gatimit.

Madje ajö ka bötuar dhe një libër me receta nga vetë ajö.

Shpesh në rrjetin e saj ‘instagram’ shfaqet duke gatuar gjëra të shëndetshme dhe herë pas here tregön se kush ka fatin të ushqehet me gatimet e saj.

Ditën e stöme ajö ka vendösur të surprizöj banörët duke gatuar një drek për tö.

Për banörët kjö gjë nuk ishte aspak e pritshme dhe janë surprizuar shumë dhe e kanë falenderuar pa masë Arbanën.

Në cepin e tryezës me ushqimet të gatuara nga döra e Arbanës ajö ka lënë dhe një letër ku shkruan:

“ Yjet e mi! Për t’ju falenderuar për të gjithë emöciönet e shumta, drekën söt kam kënaqësin tua gatuaj unë. Mös harröni që jeni më të mirët dhe mezi pres të shihemi. Falemiderit për gjithcka, Arbana. “