Alfred Cako vjen me një teori te re: Keni për të parë çfarë ka per te ndodhur në fund te shtatorit

0
521

Alfred Cako diten e djeshme ka dalë me një tjetër teori te re, në lidhje me pandeminë dhe se cfare do ndodhe ne ditet ne vazhdim.

Ja dhe postimi i plote i Cakos”

Cfare do te ndodhe ne fund te shtatorit?

Ashtu sic ju kam thene qysh ne qershor, me sa po shoh, pas 1 muaji do filloje Karantina nr. 2, nese popujt nuk do te ngrihen ne protesta fuqishem.

Dyqanet do synohet te lihen bosh; do ndalohet levizja e lire; vaksina do te behet me detyrim; ne Perendim qeverite jane antipopullore dhe pro Kabales.

Do tentohet te vaksinohet me dhune gjithe Perendimi dhe sidomos ato vende ku raca e bardhe eshte shumice; te rafshohet ekonomia e botes, te demtohet shendeti i perendimoreve; pastaj do te shkojme drejt mikrocipimit; keto jane planet e Kabales; udheheqesit tane dhe liderat shpirterore jane gura shahu te Kabales.

Njerez, jo teste! Mos shkoni ne spitale per ceshtje te vogla! Kurojuni ne shtepite tuaja larg spitaleve ku jane vendosur antenat 5G, ku oksigjeni demtohet dhe nuk furnizon natyrshem mushkerite tuaja me hemoglobine!

A do te beheni edhe ju gati per protesta si ne Perendim kunder Karantines nr. 2 dhe laksines me detyrim, ne mbeshtetje te Levizjes Sovrani dhe Levizjes No Vax by Force Albania?