Alfred Cako cudit me deklaraten e fudnit.Ja cfare i pret Shqiptaret vitet ne vazhdim

0
584

Alfred Cako ka bërë një deklaratë duke thënë se në Shqipëri, në vitin 2025 do të jetojnë vetëm 500 mijë banorë dhe kjo gje po shikohet cdo dite e me shume kur te gjithe shqiptaret duan te largohen cdo dite nga ky vend.

Klasa politike cdo dite po punon per ti larguar shqiptaret nga trojet e tyre.

Në vitin 2025, Shqipëria sipas Cakos do të përbëhet vetëm nga 500 mijë banorë, Britania e Madhe 10 milionë banorë, ndërsa edhe SHBA nuk do të ngelet jashtë këtij plani të reduktimit të popullsisë.

Më tej ai tha se këto të dhëna janë në web-faqet e OBSH-së (Organizatës Botërore të Shëndetit) në internet.