Aeroporti i Rinasit jep njoftimin e rëndësishëm

Aeroporti Kombetar i Rinasit ka njoftuar se janë konfirmuar 27 fluturime për ditën e nesërme dhe listen e jep me poshte

Ja cili ishte njoftimi i plotë:

📌27 Fluturimet e konfirmuara
⠀⠀
Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e Premte janë:⠀⠀

✈️Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim

✈️Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Firenze dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Berlin dhe kthim

✈️Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Gjenova dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Venecia dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Rimini dhe kthim

✈️British Airways – Tiranë – Heathrow dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Verona dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Bergamo dhe kthim

✈️Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe tkhim

✈️Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Milano dhe kthim

✈️Blue Panorama – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️Albawings – Tiranë – Bari dhe kthim

✈️Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Paris dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim

✈️Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim

✈️Belavia – Minsk – Tiranë dhe kthim (Çarter turistik)

✈️EasyJet – Tiranë – Gatwick dhe kthim

✈️Air Albania – Tiranë – Romë dhe kthim

✈️EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.

Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit EU dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhetimit, sipas vendeve pritese.
⠀⠀
Ju faleminderit për bashkëpunimin.
⠀⠀
Tirana International Airport

—————–⠀⠀

📌27 Flights confirmed on 2 October 2020⠀⠀

📌Tirana International Airport announces that the confirmed flights for Friday are: ⠀

✈️Austrian Airlines – Tirana – Vienna and return

✈️Alitalia – Tirana – Rome and return

✈️Albawings – Tirana – Firenze and return

✈️Wizz Air – Tirana – Berlin and return

✈️Lufthansa – Tirana – Frankfurt and return

✈️Air Albania – Tirana – Istanbul and return

✈️Blue Panorama – Tirana – Genova and return

✈️Blue Panorama – Tirana – Bologna and return

✈️Air Albania – Tirana – Milano and return

✈️Albawings – Tirana – Venezia and return

✈️Albawings – Tirana – Rimini and return

✈️British Airways – Tirana – Heathrow and return

✈️Wizz Air – Tirana – Verona and return

✈️Wizz Air – Tirana – Bergamo and return

✈️Air Serbia – Tirana – Belgrade and return

✈️Pegasus – Tirana – Istanbul and return

✈️Blue Panorama – Tirana – Milano and return

✈️Blue Panorama – Tirana – Rome and return

✈️Albawings – Tirana – Bari and return

✈️Aegean – Tirana – Athens and return

✈️Wizz Air – Tirana – Paris and return

✈️Air Albania – Tirana – Bologna and return

✈️Wizz Air – Tirana – Luton and return

✈️Belavia – Minsk – Tirana and return (Tourist charter)

✈️EasyJet – Tirana – Gatwick and return

✈️Air Albania – Tirana – Rome and return

✈️EasyJet – Tirana – Milano and return

Please contact the airlines before each travel and the respective governments for the quarantine regulations. To those who travel, respect hygiene protocols. Masks are mandatory. ⠀

Residents of the European Union, EU nationals and other citizens with specific documentation are allowed to travel

Thank you for your cooperation,

Tirana International Airport