Home TE NDRYSHME A do te mbyllen shkollat? Vjen apeli i fundit i OBSH

A do te mbyllen shkollat? Vjen apeli i fundit i OBSH

3254
0

E gjithe evropa ka nje numer te lart te te infektuarish por edhe pse gjendja eshte e veshtir ne disa shtet shkolla do te vazhdoj.

Ndersa OBSH u bën thirrje shteteve të BE për masa “të synuara dhe proporcionale”, duke nënvizuar “një shpër thim” në numrin e rasteve të koronavirusit në Evropë.

Sidoqoftë, organizata beson se shkollat ​​duhet të qëndrojnë të hapura “deri në fund” dhe të mbyllen vetëm si një mundësi e fundit nese numri do te rritet me shume se cduhet

Sipas të dhënave, Evropa numëron gjysmën e 3.3 milion infeksioneve në të gjithë botën të regjistruara në një javë, për një rritje prej 22%.

Ky muaj pritet te jete i veshtire ndaj duhet te jeni te kujdesshem te perdorni masken dhe te lani duart.