15 vjet me gruan Fatimen/ Elvis Naçi tregon sekretin e martesës së suksesshme

0
1073

I ftuar ne emisionin e Rudina Xhunges, i ftuar ishte teologu i mirenjohur Elvis Naci qe foli me teper mbi faktoret qe ndikojne tek dhuna ne familje.

Ai u shpreh per familjen e tij dhe per lidhjen me gruan e tij me te cilen ka nje raport te shkelqyer.

Ai thote:
” I kam thënë gruas sime: nëse ka krisje nuk ia vlen të vazhdohet një martesë ku humbet dashuria, joshja dhe gjerat nuk shkojnë ashtu sic duhet. Ka ose martese të suksessshme, ose divorc normal, kjo duhet të kuptohet. Kur nuk funksionon nuk është kiameti.

Një familje e sforcuar është vuajtje. Atëherë po të kuptosh këtë, perse duhet te marresh nje veprim te dhu.nshem deri ne fatalitet? Përse duhet ti lesh fëmijët pa prindër?”