Vijne lajme shume te mira nga Gjermania per te gjithe Shqiptaret.Video

0
625

Tashme e gjithe bota vuan pasojat e koronavirusit dhe situata nuk eshte aspak e qete duhet me shume kujdes dhe me shume vigjilent.

Por nje lajmi mire vjen per te gjithe ata shqiptar qe shkojne ne gjermani ku tashme ata mund ta bejn tamponin falas pa asgje pagese.

Gjermania ofron teste pa pagesë për mërgintarët që udhëtojnë për pushime drejt Shteteve të Ballkanit si nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut dhe disa shtete tjera te Ballaknit.

Per me shumë ju sjellim videon me poshtë që ju sqaron gjithcka në mënyrë të detajuar: