Zoti është i madh/ Pas 20 vitesh martesë cifti shqiptar bekohet me fëmijë. Video

0
363

Priti plot 20 vjet që të shijojë një moment si ky.

Sofije Janoves dhe bashkëshortit të saj, Arsimit, u buzëqeshi fati duke i bekuar me një fëmijë, i cili sot është 14 vjeç.

Dikur, një moment si ky ishte vetëm një ëndërr. 57-vjeçja e gëzon sot epitetin e nënës, pas shumë përpjekjeve. Derisa ishte në fazën e terapive, ajo dhe bashkëshorti ishin përballur me sfida.

Zonjës Sofije i kishte humbur jeten nëna, ndërsa bashkëshortit të saj, babai.
Marrja e terapive jashtë vendit, ia pamundësoi atyre të jenë të pranishëm në v arrimet e prindërve.