Zbulohet iniciativa e re, Rama: Qeveria do të japë lekë për këtë kategori…

Kryeministri Edi Rama tha se qeveria ka vendosur fonde të konsiderueshme për nevojat e fëmijëve për art, teknologji, apo sporte pas shkolle.

Rama u shpreh më tej se qeveria e tij ka prioritet fëmijët duke theksuar se një fend me lëkë është vendosur për të plotësuar nevojat e tyre pas shkolle.

“Qeveria ka prioritet fëmijët në sensin e mbështetjes ekonomike. Në këtë rast ideja është për të shkuar me lart dhe kemi vendosur si asnjëherë më parë fonde (lekë) të konsiderueshme për të adresuar nevojat e fëmijëve në art, teknologji, zeje pas shkolle”, tha Rama.