Vjen lajmi i madh/ Shqiptarët po shërohen nga koronavirusi.Ja cka ndodhur sot

0
692

Lajme e mira vijne nga spitalin Infektiv ku ka një numër prej 2-3 raste urgjencash në ditë ka nje renie te te infektuarve ne krahasim ne javet qe kemi lene pas ndërsa daljet nga spitali jane më shumë se 2-3 raste në ditë.

Ndaj nurmi i te sheruarve eshte i madhe dhe shpresojme qe te behet me mire.
Virusi tashme eshte bere me i lehte por kjo nuk do te thote qe te mos ruhemi ndaj duhet te kemi kujdes dhe te ruajm veten tone dhe familjen.

Pritet qe vala e dyte e te infektuarve te jete me e qete ne krahasim me muajt qe lame me pas dhe shpresojme qe gjendja te qetesohet.

Nje falenderim shkone per te gjithe mjeket e pa lodhur.