Vjen lajmi i madh për transportin publik, e thotë vetë dhe kryeministri Edi Rama

0
465

Bëhet fjalë për 5,191 paga të ashtuquajtura lu.fte që do t’i përfitojnë punonjësit dhe të larguarit nga puna në sektorin e Transportit Rrugor të Udhëtarëve. SOLIDARITET për sektorin e Transportit Rrugor të Udhëtarëve për lehtësimin e pasojave nga vonesa e detyruar e nisjes së aktivitetit në muajin qershor

QEVERIA SHQIPTARE miraton:

+5,191 Paga L.ufte për punonjësit dhe të larguarit nga puna për Qershorin 2020! Efekti financiar prej 134,966,000 Lekë mbulohet nga fondi rezervë i DPSHTRR!

Falë mirëadministrimit, rezultateve rekord të 2019-ës dhe përgjegjësisë shembullore sociale të DPSHTRR-së, mundësohet mbështetja e dytë për sivjet nga DPSHTRR për sektorin e transportit të udhëtarëve me autobus pas kompensimit të taksës vjetore TVMP, shkruan Rama.