Lajmi i fundit/ Lajmi i mire per gjithe shqiptaret qe duan te kthehen ne atdhe.Video

Gjate nje njoftimi diten e sotme, MINISTRJA BELINDA BALLUKU ka SHPJEGUAR SISTEMIN E RI QË DO TË PËRDORET PËR RIATDHESIMET NGA DATA 4 MAJ DHE HAPAT QË DUHET TË NDJEKIN QYTETARËT E INTERESUAR.

Nga data 4 maj ata qe duan te kthehen ne atdhe duhet te ndjekin keto hapa te reja.

Shpresojme qe Shqiperia eshte ne rrugen e duhur dhe reniet e te infektuarve jane ne ulje dhe shpresojme te ulen sa me shume.

Ndersa Ministria Belinda Balluku eshte shprehur keshtu:

“Plani i masave lehtësuese” të shpallura nga Qeveria Shqiptare ka ndikuar edhe në ndryshimin e sistemit të riatdhesimit për qytetarët shqiptarë që janë bllokuar jashtë kufinjve.

Me poshte ndiqni videon.