VIDEO/ “Fëmijët duhet të q**** jo të dëgjohen”. Fjalimi i Ministres së Ramës dhe ‘gafat’ që po shpërthejnë sot rrjetin

Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët ka mbajtur në orën 2 të natës një fjalim të shoqëruar me gafa të cilat nuk u kanë shpëtuar qytetarëve dhe ish-ministrit Ylli Manjani.

Në fjalimin e saj, duket se fakti që ka jetuar jashtë në një pjesë të mirë të kohës, ka bërë që të ketë vështirësi në shqiptimin e disa fjalëve gjuhën shqipe.

I tillë ka qenë edhe rasti i mëposhtëm ku deputetja u përpoq të thoshte diçka për fëmijët.

“Një proverbë e vjetër angleze thotë që fëmijët duhet të q…., jo të dëgjohen”– dëgjohet të thotë ministrja.

Kjo ka ngjallur edhe debate nëpër rrjete sociale, pas vështirësisë që ministrja ka për të shqiptuar fjalën e caktuar.

Mesaduket zonjusha e ka mësuar shqipen me t’nigjume.

Po çfarë duhet të bëjnë fëmijët, se nuk e kuptova?! Të shihen apo …. ihen?! 🤔

Po që babai i zonjushës kishte “…takuar për herë të parë prindërit e saj në gjimnaz”…?! 🤷‍♂️😀

Të puthsha mendjen!