Home TE NDRYSHME Vendimi i fundit i ri, Italia mbyll kufirin me Shqipërinë deri në...

Vendimi i fundit i ri, Italia mbyll kufirin me Shqipërinë deri në kete date

779
0

Pas vales te dyte tashme kufijte do te mbyllen serisht dhe mes vendeve te BE

Por Italia ka vendosur shtyrjen e regjimint te masave të jashtëzakonshme Anti-Kovid deri më datën 31 janar 2021 ndaj duhet te presim qe numri i te infektuarve te bie.

Pandemia ka ndryshuat teresisht regjimin e lirise se levizjet ne kufijte mes shteteve.

Mali i Zi ka vendosur si kriter testin negativ te COVID per gjithe shtetasit shqiptare qe hyjne ne ate vend.

Kufizime ka vendosur edhe Greqia e cila lejon hyrjen vetem per shtetasit me leje qendrimi ose me pasaporte greke.