Home TE NDRYSHME Mona nuk kursen as Ilirin që e ka burrë/ S’guxon të më...

Mona nuk kursen as Ilirin që e ka burrë/ S’guxon të më afrohet se e …

162
0

“Kam marrë kritika nga presidenti, madje mban edhe distancë soc iale sa i përket covidit. Presidenti është diplomuar për ekonomi politike, kryeministri ka mbaruar institutin e arteve për vizatim. unë për bio-kimi dhe di të dalloj si mund të ruhesh nga një pa ndemi ose gjendje virale”.

Monika Kryemadhi eshte e bindur se kryesorja në lu ftën ndaj vi rusit është higjiena personale.

“Po të mos kesh fri kë nga ujë, po të lahesh, të dezinfektohesh të ruash higjienën është e vështirë të kapësh nga vi ruset.

Çështja e covid është një çështje që ka të bëjë me imunitetin. Gjëja e parë është që lu ftohet covidi është një imunitet i fortë.

Shqiptaret nuk mund të kenë imun itet të fortë kur nuk kanë bukë të hanë. Tryezat e shqiptarëve nuk ushqejnë dot me bukë fëmijët e tyre dhe që të kesh një imunitet të fortë duhet të jesh i ushqyer mirë, që të ushqehesh mirë duhet të kesh një vend pune të mirë, duhet të kesh edhe pagë të mirë. Të dyja këto gjëra Rama me pan deminë i mbylli bizneset dhe i shk atërroi shqiptarët”, u shpreh Kryetarja e LSI.