Ushtari kthehet nga shërbimi por kur sheh barkun e gruas së tij kupton që ajo ja ka…

Ushtari Chris Daugherty u kthye nga shërbimi mjaft i lumtur se më në fund do takonte gruan dhe fëmijët e tij, por gjeti një suprizë të madhë. Natasha, gruaja e tij ishte shtatëzanë.

Ai nuk po u besonte syve.

Ajo ja kishte mbajtur të fshehtë shtatëzaninë gjithë kohës që i shoqi i saj ishte me shërbim për ti bërë një suprizë të bukur.

Ajo tha se kishte zbuluar se ishte shtatëzanë 1 javë pasi i shoqi i saj u nis për në ushtri, por nuk mund t’ia jepte lajmin nëpërmjet facebook, kështu që priti derisa ai u kthye.