Udhetim me autobus Greqi Shqipëri Çdo ditë në orën 8.00 dhe 19.00 Si do udhëtohet deri më 31/7 Kush mund të udhëtoj

0
754

Te gjithe ata qe duan te udhetojne me Autobus Greqi Shqipëri. Udhëtoni nga Athina, Pireu, Korinthi, Patra, Egjio, për në për në Tiranë, Durrës, Lushnje, Fier, Patos, Berat, Kuçovë, Ura Vajgurore, Elbansan, Gjirokastës Tepelenë.

Çdo ditë do ketë dy linja.

Autobusi i mëngjesit në orën 8.00

Autobusi i darkës në orën 19.00

Për të rezervuar vënd komunikoni me numrat e telefonit

Zyra Athinë 2105203350-2105203351

Zyra Pire 2104636742

Zyra Korinth 2741021023

Zyra Patra 6907115555 6945994999

Për agjensitë në Shqipëri klikoni këtu https://bit.ly/2ACJMJj

Për çmimin dhe disa sqarime për mënyrën e udhëtimit ju lutem lexoni këtu Deklaratë e Top Lines për mënyrën e udhëtimit si dhe çmimin e biletës

Sygjerojmë të udhëtojnë vetëm personat që është e nevojshme të udhëtojnë.

Numri i pasagjerëve që lejohen të udhëtojnë

Sipas vendimit të qeverisë Greke, (Αριθμ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 40381 27-6-2020 i publikuar në Fletoren zyrtare me 27-6-2020 Numri i publikimit 2601) kapaciteti i lejueshëm i pasagjerëve që lejohen të udhëtojnë në një autobus është 65% i numrit të vëndeve që disponon një autobus.

Autobusët që do udhëtoni janë 50 vëndësh, pra lejohet në autobus të ketë deri në 35 pasagjerë. Duke u bazuar në këtë vendim dëshirojmë tju bëjmë të ditur se NË SEDILJE EKZISTON MUNDËSIA MOS TË JENI VETËM,

POR ME PERSON TJETËR

Për këtë arsye

1. Personat që janë familjarë do ulen bashkë

2. Fëmijët me prindërit do ulen bashkë

3. Personat që udhëtojnë me miqt e tyre (shokë, kushurinj etj) do ulen bashkë

Pasagjetërt gjatë gjithë udhëtimit janë të detyruar të kenë veshur maskë.

Duke filluar nga data 16/6 asnjë qytetarë NUK DO JETË i detyruar të jetë në vetizolim (karantinë) qoftë në Greqi, qoftë në Shqipëri

Kush mund të udhëtoj

Në Shqipëri mund të hyjnë të gjithë qytetarët pa përjashtim. (Qoftë qytetarë Shqiptar, qytetar Grek, qytetarë europian, si dhe qytetarët që ju ka mbaruar pasaporta dhe dë shkojnë ta rinovojnë atë)

Greqia bëri të ditur se nga data 15 Korrik deri më datën 31 Korrik, kufiri me Shqipërinë do vazhdoj të jetë i mbyllur për turistët Shqiptar si dhe personat që dëshirojnë të udhëtojnë me 90 ditorëshin, duke u bazuar në listën e Bashkimit Europian, ku qytetarëve Shqiptarë nuk ju dha mundësia të udhëtonin në zonën Shengen. Për të mësuar kategorinë e pasagjerëve që mund të hyjnë në Greqi.