Udhetaret shkojn ne aeroport per te udhetuar. Shikoni se si ja punon kompania ajrore

Wizz air eshte nje nga kompanite me cmimet me te lira te biletave por si gjithmon ajo ka probleme me oraret e avionive. Ose do ti vonoj shume ose do ti shtyej datat.

Ndaj dhe qytetaret duan te udhetojne me cmime te lira por problemi eshte se kompania i lodh duke pritur per ardhjen e avionit.

Keshtu ka ndodhur dhe diten e sotme ku udhetaret jane ne pritje te avionit nga Genova per Tirane dhe akoma nuk jane nisur.

Per me shume shikoni foton.

Po ju a ju ka ndodhur probleme me kete kompani?