U bën prindër me binjaket e rralle bardh e zi, por 7 vite me pas marrin nje surprizë tjetër

0
115

Bota është plot me gjëra të bukura dhe të mrekullueshme, disamund te jenë kaq mahnitëse dhe joreale sa vështirë t’i besosh. Ndonjëherë, kjo bukuri është në formën e një personi, në këtë rast, janë binjakë. Dhe jo vetëm 1 lloj i zakonshëm, por dy grupe të tyre!

Alison Spooner dhe Dean Durrant janë prindër krenarë të dy grupeve të binjakëve dhe ajo që i bën ata kaq unikë është fakti se të dy grupet, të lindur shtatë vjet larg njëri-tjetrit, janë bardh e zi. Kjo e bën familjen e tyre të vetmen që ekziston me një dukuri të tillë.

Babai, Dean është indian perëndimor. Lëkura e tij është e errët dhe po kështu edhe flokët. Partnerja e tij, Alison, ka lëkurë të bardhë, sy blu dhe flokë të kuq. Në vitin 2001, kur pritej grupi i tyre i parë i vajzave binjake, ata prisnin fëmijë të racës së përzier dhe me tipare mikse. Në vend të kësaj, një foshnjet, lindi me lëkurë të hapur si nëna e saj, së bashku me flokët e saj të kuq dhe sytë blu. Ndersa motra e saj binjake, dukej tamam si babii saj Dean.

Ata jane binjaket me ngyra te ndryshme dhe kjo eshte e rralle per tu pare. Sipas raporteve që citojnë një gjenetistët, shanset që binjakët të lindin keshtu janë rreth 1 në 500,000.

Por, ajo që e bën këtë familje edhe më të veçantë është kur çifti pati sërish binjakë në vitin 2009. Dhe sic mund ta imagjinoni, çifti u befasua shumë që përjetoi përsëri këtë ndodhi të pabesueshme me ciftin e dytë të binjakeve.

Ky rast perben te vetmin ne bote me dy grue binjakesh te tille.