U arrestua ditën e djeshme ish-dhëndri i Pal Kolës. Sot u morë vendimi për të

Ditën e djeshme u arrestua ish-dhëndri i Pal Kolës Roberto Papçi dhe është marre në pyetje në polici.

Por ai ka mohuar të ketë marrë pjesë në ngjarjen në Top Channel.Ai ka thënë që ka qenë në qytetin e Vlorës për të blerë makinë dhe pasi i janë marrë shenjat e gishtave dhe gjurmët e barutit ai është liruar.

Roberto Papçi është preshehur për divorcin se ne jemi ndar me mirëkuptim dhe nuk ka arsye pse duhet të bëja një vepër të tillë.