Tritan Kalo jep lajmin e gëzueshëm: Vijimësia është mjaft e sigurt, do t’ia dalim

0
841

Mjeku Tritan Kalo ka dhene serish nje mesazh mbi koronavirusin ndersa shkruan ne facebook se vijimesia eshte mjaft e sigurt.

Per tu perballur me virusin dhe dhe per tja dale mbane ne kete sfide mjeket jane ne spital ne cdo cast kunder Sars-Cov2/Covid-19.

Mesazhi i profesor Kalos ne facebook:

“VIJIMËSIA është mjaft e sigurtë….Kënaqësija dhe Krenarija e një DIJEDHËNËSI, janë dy ndjesi të cilat e plotësojnë njëra tjetrën sidomos kur sheh shpresëplotë, se ish studentët e tij sot performojnë me mjaft sukses si brënda dhe jashtë vendit….ATA/ATO marin sot mbi supe përgjegjësi të rënda për tu bartur nga gjithkush dhe me guxim, këmbëngulje, profesionalizëm e në bashkëpunim me të gjithë stafin tjetër spitalor, mundet t’ua dalin mbanë atyre….

Së bashku me Dr. Najada Çomon tashmë jo në pozicionin e studentes, POR në pozicionin e Shefes së Shërbimit të Sëmundjeve Infektive në QSUT/Covid-1, jemi aty çdo çast për tu përballuar dhe për t’ja dalë me sukses në sfidën ndaj Sars-Cov2/Covid-19….Kurdoherë ecurija e mbarë e një sektori të Shëndetësisë Publike, mvaret shumë nga sigurimi i vijimësisë së punës nga një brez në tjetrin”, shkruan Kalo.