Tre tërmete në “zemër” të Italisë.Ja sa ishte magnituda

Tre lekundje tërmeti brenda pak minutash larg njeri-tjetrit u regjistruan pranë Gubbio-s (Perugia) në Itali.

Lëkundja e parë ishte në orën 09:56 dhe kishte një madhësi 4.0 sipas shkalles richter. Lëkundja e dytë ishte dy minuta më vonë me një madhësi 2.1 dhe në fund në 10:07 ishte e treta lëkundje e tokës me magnitudë 3.1:

Lëkundjet u ndien nga popullata, një pjese e të cileve dolën jashtë nga frika. Për momentin nuk ka pasur raportime të dëmtimit të njerëzve ose gjërave, por kontrollet janë në proces.