Thoini mirëpupafshim ditet me diell, dimri vjen shpejt dhe i ftohtë nga kjo datë

0
6643

Pritet qe ky vite te jete ndryshe nga koti i ftote reshjet e debores dhe shirave te rrembyeshem.

Tashme i thoni mirëpupafshim ditet me diellit dhe pritet qe temperaturat te bien pritet qe muaji nentor te jete me ngrica dhe dite te ftohta.Pas 1 nentorit pritet nje mot me temperatura te ulta.

Disa studiues që studiojnë ndryshimet klimatike, kanë zbuluar një anomali të çuditshme në një pjesë të veçantë të Oqeanit Atlantik.

Një zonë e madhe e oqeanit midis Groenlandës jug-lindore dhe Islandës po shënohen temperatura sipërfaqësore që janë dukshëm më të ulëta se mesatarja…

Dhe sipnotikanet kane thene se ky dimer do te jete i ftohte por cdo gje mund te ndryshoj pasi temperaturat mund te kene luhatje.