Tërmeti i prishi shtëpinë, por fati i madh u buzëqeshi: Shqiptari nga Anglia u dhuron shtëpinë e ëndrrave. Video

Per shume familje data e 26 nentorit ishte nje ndryshim i madh per jeten e tyre.

Ne emisionin Shqiptaret per Shqiptaret doli nje lajm i mire per nje familje qe i eshte shembur shtepia.

Një shqiptar nga Anglia i ka kërkuar emisionit që shtëpinë që ai kishte per vete në Bulqizë, donte t’ia dhuronte një familjeje që kishte nevojë.

“Ne do të shkojmë në një shtëpi në Bulqizë dhe ajo shtëpi do të jetë e juaja” i thotë gazetari pjesetareve te familjes.

Banesa e re pra në qytetin e Bulqizës u dhurua nga një shqiptar qe banon në Angli por ai vete dëshiron të mbetet anonim. Vendlindja e emigrantit shqiptar është pikërisht Bulqiza dhe dëshira e tij ishte që në banesën e vet meqe nuk banonte me njeri t’ia dhuronte ne emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” një familje të prekur nga tërmeti.

Nje vleresim i madhe shkon per imamin e nderuar qe mendon per Shqiptaret Elvis Naci. I vetmi Shqiptar qe mendon realisht per Shqiptaret .

Stafi i emisionit plotësoi dëshirën e shqiptarit me zemër të madhe bujare.
Ndiqni vidjon