Mall për të babain e saj, prek me postimin e bukur vajza e Xhevdet Ferit

Nje nga ngjarjet qe merziti te gjithe shqiptaret dhe familjen ferri

Ishte nje nga aktoret me te mire shqiptar dhe humbje e madhe per te gjithe.

Dhe sigurishttë me një humbje të tillë është vështirë të mësohesh pavarësishtë se koha kalon zbratësia që të lë njeriu më i dashur mbetet njësoj.

Por e bija ka treguar që sot që kanë kaluar 2 javë nga humbja e të atit dhe ka hedhur në Instagram ndjesinë e dickaje qe i mungon.

“Lamtumirat nuk janë përgjithmonë; lamtumirat nuk janë fundi. Ato thjesht kamë kuptimin se më mungon derisa të takohemi sërish. Më mungon papi” ka shkruar e bija në Instagram.

Dhe sigurishtë Xhevdet Feri nuk do ti mungojë vetëm familjes së tij por gjithë shqiptarëve me artin e tij te vecante dhe profesional.