Home TE NDRYSHME “S’ka as drita as ujë”! Ambulanca në Fier si Afganistan shikoni si...

“S’ka as drita as ujë”! Ambulanca në Fier si Afganistan shikoni si eshte nga brenda. VIDEO

558
0

Një fshat në qytetin e Fierit prerj vitesh vuan për një ambulancë e cila është në kushte skandaloze.

Fotoja e mëposhtme e cila është marrë nga web Ora tregon një ndërtesë të braktisur, e cila është ambulancë e fshatit Peshtan i Vogël në Fier. Siç dallohet në foto dallëndyshet kanë ngritur fole, dhe muret janë amortizuar si dëshmi e harresës së institucioneve.

Infermierja që shërben në këtë qendër shëndetësore tregon që askush nuk ka vënë dorë prej vitesh, ndërsa thotë se aty mungojnë gjërat elementare.

“Po bëj 8 vjet që po bëj shërbim në këtë ambulancë dhe nuk ka asnjë kusht këtu. Drita nuk ka, ujë nuk ka. Çfarë vjen nga Zoti bie brenda.”

Video