“Situatë e nderë’/ “Mjekët janë infektuar masivisht, Covid 19 po bën namin në këtë qytet”

0
609

Ne qytetin e Elbasanit ka nje situate shqetesuese nga pandemia.
Denoncimin e ka bere ish deputeti i Partise Demokratike, Luciano Boci.

Ai thekson se ne qytetin e tij shume mjeke dhe infermiere ja ne te infektuar me COVID-19 dhe po ashtu shton se situata eshte totalisht re renie te lire

“Pothuaj gjithë personeli i Njësisë vendore të kujdesit shëndetësor, rezulton pozitiv. Situata është lënë në rënie të lirë dhe totalisht jashtë kontrollit.
Asnjë karantinim, apo teste për rrethin e kontakteve të të prekurve. Rreziku është permanent dhe neglizhenca qeveritare absolute.
Asnjë masë nga Ministria e Shëndetësisë për të pamundësuar përhapjen e virusit nga kjo strukturë e shëndetit parësor, kur dihet që kontaktet e tyre me publikun janë të shpeshta. Rama e Manastirliu flasin nga kullat e… detit”, shkruan Boçi.