Situata është e vështirë/ Shefja e Inf.ektivit del me një apel shumë të fortë për të gjithë

0
442

Shefja e Spitalit Inf.ektiv Najada Çomo ka bërë një apel të ri ndaj gjithë qytetarëve.

Ajo eshte nisur nga masat e reja kufizuese ku ka pasur shume diskutime per mbajtjen e maskes jashte shtepise.

“Sigurisht që mbajtja e maskës në ambiente të jashtme ul mundësinë e inf.eksionit bashkuar me distancimin fizik dhe ul mundësinë e transmetimit të virusit nga një person në një tjetër. Duke mbajtur maskën ulet numri i personave të prekur dhe numri i personave të shtruar në spital.
Dua t’iu them një gjë, më mirë të mbash një maskë jashtë se sa të mbash një oksigjeni me ditë dhe me muaj brenda ne nje dhome.
Prandaj më mirë parandaloni se sa të së.mureni”, shprehet Najada Çomo.