Shtohet numri te Infektivi/ Shefja e Epidemiologjisë del urgjent dhe tregon situaten cpo ndodh

0
654

Shefja e Epidemiologjisë në ISHP, Eugena Tomini ka lëshuar një deklaratë te forte në emisionin “Real Story”, ku theksoi se gjendja e të shtruarve te Infektivi dhe atyre që janë në intubim ndaj duhet te jemi te kujdesshem sepse situata po agravohet dhe duhet te jemi te kujdesshem.

Ajo shprehet se:“Gjendja e të shtruarve është e rèndë, ata që janë në intubim janë të gjithë në gjendje jo te mire.

E theksoj që transmetimi është në të njëjtat nivele.

Agresívitieti është më i madh.

Vírusi i përshtatet ambientit, gjen terren për tu fuqizuar.

Sa më shumë persona të jenë të ínfektuar në një ambient të caktuar aq më e lartë është virulenca”, tha Eugena Tomini në emisionin “Real Story”.

Ndaj mos e nenglizhoni kete situate dhe jini vigjilente sepse duhet te ruani distancimin social dhe te ruani jeten tuaj po dhe te familjes tuaj.