Home TE NDRYSHME Shqiptarja infektohet tre herë me COVID, ja cfare i ka ndodhur asaj

Shqiptarja infektohet tre herë me COVID, ja cfare i ka ndodhur asaj

215
0

Një grua nga Tetova është infektuar me Covid-19 tre herë.

Pasi u shërua për herë të tretë nga virusi, ajo bëri vak sinën.

Mediat vendase shkruajnë se ajo nuk është shtruar asnjëherë në spital dhe e ka kaluar sëmundjen me simptoma jo shumë të rënda, por me trajtim në shtëpi.

Gruaja kishte komorbiditete, hipertension dhe sëmundje kronike të veshkave.

Edhe pse ka dalë vaksina, edhe pse krijohen kundërtrupa, sërish njerëzit preken nga shtame mutandë të virusit çfarë presupozon se kjo sëmundje do të bashkëjetopjë gjatë me njerëzimin.