Shqiptari e gjen belaja në Angli pasi policia e gjeti kutin me caj në makinë

BRITANI-Një ngjarje e cuditshme ka ndodhur në Britani ku Agim Agaj, 53 vjeç është arrestuar nga policia.

Ai është mbajtur 15-orë në qeli pasi është zbardhur ekspertiza e bimës që ai kishte në furgon. Policët zbuluan në fugonin e tij kutia me bimë dhe menduan se ishin mariuan.

Por bima ishte caj mali dhe pasi policet anglez nuk e njohin cajin shqiptar e kanë arreshtuar 53 vjecarin.

Agim Agaj, 53 vjeç ishte trembur nga kjo situate pasi nuk e kishte menduar se te mbash caj në makinë mund të arrestohesh.