Shpallja “non grata” e familjes Berisha, ish deputeti i PS: Liria zonjë fisnike, SHBA ka fyer të gjitha gratë shqiptare!

Shpallja “non grata” nga SHBA e Sali Berishës dhe familjes së tij, bashkëshotres Lirie dhe dy fëmijëve ka qenë tema më e diskutuar këto ditë.

Ndaj këtij lajmi ka regauar edhe Taulant Dedja, ish deputeti i PS, dhe ish krahu i djathtë i Fatos Nanos.

Me anë të një postimi në rrjetet sociale, ai shkruan se Lirie Berisha është nga gratë politikane më të respektuara.

Ndër të tjera Dedja këtë vendime quan fyes për gratë shqiptare.

“Ish-vartësi i bashkëshortit të zonjës në të djathtë të fotografisë, i ka ndaluar hyrjen në SHBA Zj. Liri Berisha. Nuk ka grua politikani më të respektuar se Zj. Liri Berisha në Shqipëri. Mendoj se masa e Antony Blinken, që është e bazuar në një akt administrativ dhe jo ligj të Kongresit dhe Senatit të SHBA, ka fyer të gjitha gratë shqiptare. Respekt maksimal për Zonjën fisnike Liri Berisha!” shkruan Dedja në postimin e tij në facebook.