Bankomati nuk nxirrte me para, por cuditen kur hapin makinerinë

Mund të duket e pabesueshme, por është e vërtetë. Një ngjarje e pazakontë është regjistruar “në vendin e çudirave”, në Indi.

Më shumë se 13 mijë dollarë janë shkatërruar, pasi disa minj ishin futur brenda bankomatit.

Ishin zyrtarët e bankës ata që zbuluan një numër të madh brejtësish, pasi klientët u ankuan se ATM kishte probleme dhe nuk nxirrte paratë.

Në momentin që ata shkuan për të kontrolluar makinerinë, u hasën me skenën e pazakontë, të kartëmonedhave që ishin copëtuar.