Shkencëtarja që u “arratis” nga Kina drejt SHBA ben deklaraten shok uese: Koronavirusi doli nga laboratori ushtarak prandaj..

0
477

Ajo ishte nje nga virologet me te njohura kineze që u largua në fshehtësi drejt SHBA per te shpetuar nga shteti kinez ajo vjen me një deklaratë të bujshme ku shprehet që virusi e ka origjinën nga një laborator ushtarak dhe se eshte bere qellimisht per te shkaktuar kete gjendje.

Ajo ka thene se:“Kisha arritur në përfundime të qarta se virusi kishte dalë nga një laborator i ushtrisë së Partisë Komuniste. Tregu i kafshëve të egra në Wuhan ishte vetëm një diçka për të tërhequr vëmendjen”, tha Li.

Më tej ajo tregon se kishte pasur frikë për jetën e saj nëse do të fliste për zbulimet tronditëse dhe për këtë arsye vendosi të arratisej për në SHBA përmes Hong Kongut në muaj prill”.

Ajo gjithashtu ka thene se:“E dija se që në momentin e parë që do të flisja mund të zhdukesha, njësoj si protestuesit në Hong Kong” ndaj cdo gje eshte e manipuluar por ju duhet te jeni te kujdesshem sepse ai eshte real.