Sa shume qe ka ndryshuar Pipi Corapegjata pas 51 vitesh. Eshte ende eshte shume e bukur

Ka qene nje nga filmat me te bukur ne kohen tone qe ka lene shenje ne femijeri dhe per here te pare eshte transmetuar ne 1969.

Aventura te bukura me femije camarroke dhe Pipi si personazhi kryesor i filmit bente qe me fuqite e saj te cuditshme ajo ndeshkonte kedo.

Por vitet kane kaluar dhe shikoni se sa shume ka ndryshuar ajo dhe nuk kane kaluar pak por plot 51 vite pas ketij suksesi te madh ne televizion.

Aktorja Nilsson është tashmë 60 vjeçare dhe jeton në Suedi.

Ajo vazhdon të mbetet një ndër emrat më të njohur dhe ndër aktoret më të dashura për publikun.

Por pavarësisht roleve të tjeraqe ka pasur, të gjithë vazhdojnë ta identifikojnë ate me emrin “Pipi Çorapegjata”.