Rikthehet shiu diten e sotme. Njerezit turren me vrape nga era dhe stuhia. video

Një stuhi lokale ka përfshirë disa rajone të Llapit dhe Gollakut në orët e vonshme të mbrëmjes së sontme duke freskuar motin dhe duke larguar zagushinë e madhe që mbretërojë gjatë dites së sotme.

Stuhi të izoluara ishin paralajmëruar nga MeteoBallkan, ndërsa shumica e territorit të Kosoves mbetet pa reshje sonte. Disa rrebeshe janë edhe në viset tjera të Kosoves dhe bëhet fjalë për sisteme të izoluara.

Gjatë javes së re priten rrebeshe të shpeshta të shiut me vetëtima dhe bubullimë.

Një stuhi lokale ka përfshirë disa rajone të Llapit dhe Gollakut në orët e vonshme të mbrëmjes së sontme duke freskuar motin dhe duke larguar zagushinë e madhe që mbretërojë gjatë dites së sotme.

Stuhi të izoluara ishin paralajmëruar nga MeteoBallkan, ndërsa shumica e territorit të Kosoves mbetet pa reshje sonte. Disa rrebeshe janë edhe në viset tjera të Kosoves dhe bëhet fjalë për sisteme të izoluara.

Gjatë javes së re priten rrebeshe të shpeshta të shiut me vetëtima dhe bubullimë.