Pushuesit shkojnë me pushime në Pogradec dhe habiten kur i sjellin faturën sa lirë që është

Postimi i faturave kete vere eshte bere virale dhe te gjith i postojne per te treguar se shtrenjt shkon te besh pushime ne Shqiperi. Por diten e sotme vjen nje fature nga qyteti i Pogradecit. Nje pushues sjell faturen dhe shkruan.

Pershendetje sot ishim per nje drek me 4 familje ne qytetin e Pogradecit dhe hengrem nje drek se bashku por na beri habi cmimet normale. Duket qe Pogradeci eshte qyteti ku cmimet jane rritur pak por eshte e perballueshme se te ishe ne jug me 4 familje do shkonte dyfishi. Ju lutem postojeni anonim.

Pogradeci kete vit mbahet per cmime normale ku te hash ne restorante eshte e perballueshme per xhepin e pushuesve.