Home TE NDRYSHME Reagon italiani që bëri dasmën me çek fallco. Sjell euro me shume...

Reagon italiani që bëri dasmën me çek fallco. Sjell euro me shume se sa ishin shpenzimet

320
0

Shfaqet italiani i çekut fallco. Ai u akuzua se iku pa paguar shpenzimet e dasmës dhe gjithë harxhet e tjera duke i lënë pronarit një çek që nuk mund të kryente asnjë veprim.

Italiani organizoi dasmën me qindra të ftuar në një hotel në Vlorë disa ditë më parë, dhe në fund u largua pa paguar, pasi mashtroi pronarin me një çek të falsifikuar.

Por, mësohet se, ka dërguar 500 eurot e para pronarit të biznesit në Vlorë, pas publikimit të lajmeve në mediet shqiptare, megjithëse është një shumë e vogël në krahasim me atë që i takon në total, që është plot 5 mijë euro.