Rama e mundi keq, Bashës po i dalin kundër të vetët/ E sulmojne keq: Ik o i paaftë, ike PD-ja s’është prona jote

0
343

Ish Presidenti Bujar Nishani duket se faj ëson Lulzim Bashën për rezultatin e zgjedhjeve të 25 prillit.

Në një reagim publik, e cilëson si faj tor të dë shtimit personal prej 8 vitesh dhe thotë se mban p eng Partinë Demokratike. Ndër të tjera, thekson se Partia Demokratike nuk është pronë personale e një njeriu, ndaj nuk duhet ta marrë p eng askush. Nishani e cilëson si momentin e duhur për tu “çliruar nga paaftësia dhe modeli që po e asgjëson pak nga pak.

Në përfundim përdor shprehjen e Donald Trump duke shkruajtur “MakePDGreatAgain”.

Shkrimi i plotë: Të dashur miq, rezultati i zgjedhjeve ishte zhgënjim dhe dëshpërim i madh për votuesit dhe mbështetësit e opozitës si dhe një mundësi e pashfrytëzuar për ndryshimin e shumëpritur.

Qeverisja e ko rruptuar e Edi Ramës do të vijojë të mbajë pus htetin përsëri, pas 8 viteve të skandaleve e dësh timeve! Sot është momenti që Partia Demokratike të çlirohet nga shembulli i paaftësisë dhe modelit që po e asgjëson atë pak nga pak.

Sot është momenti që Partia Demokratike të lihet e lirë për tu ringritur në madhështinë që i takon si Parti e Lirisë dhe Rinisë.

Sot përgjegjësi kryesor i 4 humbjeve politike radhazi vendosi ta mbajë peng Shtëpinë e Lirisë në interes të pushtetit të tij personal!

Basha sot duhej të merrte përgjegjësinë e dështimit të tij personal prej 8 vitesh! Sot Edi Rama mban pe ng Shqipërinë dhe Lulzim Basha tenton të mbajë peng Partinë Demokratike.

Partia Demokratike nuk është pronë personale e një njeriu. Ajo është Shtëpia e Lirisë e qindra mijëra shqiptarëve. Askush nuk do të mundet ta marrë atë peng për asnjë arsye, në asnjë formë e me asnjë çmim !