Publikohet video ku Kristi nxjerr keq produksionin dhe dalja e Kiarës është planifikuar

0
173

Thuhet se eleminimi i Kiarës është bërë nga produksioni.

Ku ditët e fundit është postuar një video ku cdo gjë ka qënë një strategji.

Mendohet se dajla e Kiarës ka qenë e planifikuar.

Edhe Kristi, i cili thotë se ishte kishte menduar se Olta do të eliminohet por kur e kuptoi se ishte Kiara ajo e cila duhej të dilte, e kishte lënë këtë punë.

Për më shumë shikoni video