Prindërit nuk i lanë të martohen në rini. Cifti martohet pas 60 viteve në moshën 79 vjecare

0
37

Një çift më në fund kanë lidhur martesën, gjashtë dekada pasi prindërit e tyre anuluan fejesën.Dashuria e vertete triumfon.

Len Allbrighton, 79 vjeç dhe Jeanette Steer, 78 vjeç, patën një rrugë te veshtire deri sa tani jane bahke.

Çifti u takua për herë të parë në vitin 1963 kur Len ishte 19 vjeç dhe Jeanette 18.

Por familjaret e tyre nuk pranuan qe ata te martoheshin.

Mamaja dhe babai e vajzes ndaluan dasmën e planifikuar dhe Len mori një letër zemërthyese ku anulonte fejesën.

Por 60 vite me vone ata u martuan ne 11 shkurt dhe tashme ata jane bashk ne jemi ende te dashuruar dhe kemi shume gjera per ti thene njeri-tjetrit.