“Përmasa kri.tike për të gjithë”/ A do rikthet karantina në Shqipëri?! Rama bën deklaratën që nuk pritej

0
917

Kryeministri Edi Rama në konferencën e zhvilluar sot me gazetarët eshte pyetur në lidhje me shtimin e rasteve me koronavirus ne vendin tone dhe mundësinë e një karantine të dytë qe do kete perseri nje izolim te dyte cfare do behet me shqiptaret.

Por ja se si eshte shprehur kryeministri Edi Rama:“Një mbyllje tjetër është diçka më përmasa jashtëzakonisht kr.itike për të gjithë. Një kontroll i rregullave në hapje me polici e ushtri për çdo qytetar i pamundur.

Rritja e numrit ndodh kur vendet hapen, ne po bëjmë çmos por nuk mendoj që ne duhet ti kthehemi mbylljes dhe që të gjithë duhet ta dinë që virusi nuk ka ikur. Dhe ne nuk bëjmë dot mbyllu hapu mbyllu ndaj duhet te jeni te kujdesshem dhe te ruani veten te perdorni masken dhe mjetet disinfektuese.

Rama u shpreh se:”Nëse duam të ruajmë këtë trend e te minimizojmë pasoja ath çdo kush do mbajë përgjegjësin e vetë të tjerat janë llafe. Ne numrin e testeve e kemi rritur”.

Perdorni masken dhe ruani veten tuaj dhe familjen tuaj.