Përgatituni, nga e hëna nuk do ketë më…mësohet lajmi se do mbyllet sërish…

0
859

Pasi numri i te infektuarve po rritet cdo dite eshte marr urdher qe dita e hene te ndalohet transporti publik.

Njoftohen te gjithe qytetaret ne Tirane se duhet te marrin masat se nga dita e hënë do të mbyllet perseri transporti publik per shkak te numrit te lart te te infektuarve me koronavirus ndaj duhet te jeni vigjilent te perdorni masken dhe te ruani distancimin social.

Pak ditë pasi filluan punë, mësohet se kompanitë e transportit publik do të pezullojnë perseri aktivitetin.

Bëhet me dije se asnjë autobus nuk do të lëvizë më në Tiranë.

Shpresojme qe te zgjidhet njehere e mire kjo pune per te gjithe qytetaret qe nuk e kane mundesine te levizin me taksi ose mjete te tjera ndaj duhet te jemi te durueshem per te pritur nje mundesi te dyte.