Pas rasteve te reja me covid, Greqia rikthen kufizimet dhe izolimin

0
483

Duke qene se cdo dite po perballemi me raste te reja me Covid-19, autoritetet shendetesore ne shtetin fqinje kane bere te ditur kufizimet e reja qe synojne frenimin e perhapjes se infektimit.

Keshtu Kryeministri Kyriakos Mitsotakis u ka bërë thirrje të rinjve që të respektojnë masat si ruajtja e distances dhe higjienes personale.

Prandaj eshte bere zgjatja e fashes orare per mbylljen e nates nga mesnata ora 11 e mbremjes deri ne 7 te mgngjesit nuk do kete qarkullime, urdher qe hyn ne fuqi në Mykonos dhe zona të tjera turistike, në të gjitha aktivitetet tregtare në Attica dhe Ishujt Saronicë.