Pas pushimeve në Shqipëri, kjo familje kthehet në Itali dhe merr vesh lajmin …

0
566

Një familje shqiptare, pasi i kishin kaluar pushimet ne Shqiperi, kur jane kthyer në Itali kane marre vesh se ishin infektuar me koronavirus.

Keshtu kur ishin kthyer në qytetin e tyre, San Marco Evangelista, u është bërë tamponi per koronavirusin dhe rezultati u doli pozitiv.

E githe familja: Babai, nëna dhe djali i tyre kanë dalë qe tre pozitiv me koronavirus, qe megjithse janë asimptomatik dhe janë vendosur në karantinë shtëpie.

Fatmiresisht ata deri më tani nuk kanë shenja të dukshme të sëmundjes së koronavirusit e shpresojme ta kalojne sa me lehte.