Parashikimi i ri: Karantina do shkaktojë më shumë humbje jete se sa koronavirusi, ndaj tregohu te kujdesshem

0
458

Nese karantina do te rikthehet perseri eshte dicka jo e mire dhe mund te kete me shume pasoja se sa vete efektet e koronavirusit.Ndaj duhet me shume kujdes sepse kjo nuk eshte zgjidhja.

Ministri i Bashkëpunimit Ekonomik dhe Zhvillimit të Gjermanisë, Gerd Muller thote se duhet me shume kujdes dhe te jemi te kujdesshem sepse karantina ka shume efekte anesore per te gjithe ne plus dhe ekonomia.

Ndaj ne ju bejm thirrje per nje kujdes dhe te jemi vigjilente sepse nese ne do jemi te kujdesshem do te me pak raste te infektuarish dhe gjendja do te stabilizohet.

Shpresojme qe te mos kemi nje val te dyte kete vjeshte.