Home TE NDRYSHME Paralajmerimi i ri i Alfred Cakos: Në 30 ditët e ardhshme do...

Paralajmerimi i ri i Alfred Cakos: Në 30 ditët e ardhshme do ndodhin 3 gjëra te medha

891
0

Alfred Cako u shpreh se sipas tij në Botë për 30 ditët e ardhshme do te ndodhin 3 gjera te rendesishme.

Fillimisht sipas tij do të ndërpritet për disa ditë interneti dhe do të shkatërrohen platformat e rrjeteve sociale.

Ndërsa më pas shoti se shërbimi i transfertave të parasë, që kontrollohet nga “bankierët” (një grup prej disa personash për të cilët ai mendon se janë më të pasurit në botë), do të kalojë në një sistem tjetër të kontrolluar nga shteti amerikan.

“Do të ndërpritet për disa ditë interneti, do të shkatërrohen platformat e rrjeteve sociale. Do të merret shërbimi i transfertave të parasë, që kontrollohet sot nga bankierët dhe do të kalojë në një sistem tjetër të kontrolluar nga shteti amerikan, e jo nga korporatat”, tha Cako.

Si gjithmon fjalet tij asnjeher nuk dalin ashtu si ai fliste para nja muaj qe do behej nami ne muajin shtator dhe su be asgje dhe pas kesaj deklarate nuk fshihet asgje pervec se fjale te kota.Lini komentin tuaj me posht cfare mendoni per Alfred Cakon